+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

CITROEN JUMPY

Noul Citroen Jumpy are  arhitectura focusata pe eficienta, confort si siguranta.

Noul Citroen Jumpy este disponibil cu 3 tipuri de dimensiuni, care poate transporta pana la 9 pasageri. Modelul este orientat in special spre companii, in cazul activitatilor de agrement sau grupurilor unor comunitati, aflate in cautarea unui monovolum practic, capabil inclusiv pentru transportul pasagerilor.

Simplu de manevrat in orice situatie! Cu o inaltime de numai 1.90m in versiunile XS si M, Citroen Jumpy poate patrunde cu usurinta in orice tip de parcare.
Moduwork asigura un spatiu suplimentar de incarcare cu o suprafata plana, obtinuta cu ajutorul unei deschideri in peretele despartilor dintre cabina si spatiul dedicat marfurilor.

Citroen Jumpy ofera un nivel ridicat de confort, datorita trenului de rulare care asigura o directie precisa si o amortizare exemplara a denivelarilor.

Modelul dispune de un pseudo- McPherson cu bara antiruliu si brat oblic pe puntea spate, care suporta o greutate de pana la 1.400kg, la care se poate adauga optional tractiune 4x4 cu transmisie de tip Dangel.

Sistemul Active Cruise Control adapteaza viteza utilitarei la nivelul autovehicului care se deplaseaza in fata.Tehnologia poate reduce viteza pana la
20km/h prin actionarea exclusiva a pedalei de acceleratie.
Avand la baza 4 senzori amplasati in barele de protectie fata/spate, sistemul actioneaza la viteze cuprinse intre 12 si140km/h.