+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

DS 3 CROSSBACK

DESIGN PUTERNIC SI STRUCTURAL

O combinație între eleganță, confort și tehnologie, SUV-ul compact DS 3 CROSSBACK se distinge prin silueta sa impunătoare, accentuată de detalii care sugerează un stil modern și sofisticat.

UN SPATIU DEDICAT TIE

Gândit pentru a fi un model urban prin excelență, noul DS 3 CROSSBACK oferă un spațiu interior excepțional, în ciuda dimensiunilor sale compacte. Pentru a-l face cât se poate de confortabil, am gândit o mulțime de spații de depozitare convenabile și funcționale, bancheta spate rabatabilă și un portbagaj de 350 de litri.
Modul în care mașina este propulsată ar putea să se schimbe, dar cerințele tale vor rămâne aceleași. De aceea, versiunea 100% electrică DS 3 CROSSBACK E-Tense a fost concepută pentru a oferi același nivel de confort ca modelele noastre pe benzină sau diesel, fără a compromite spațiul interior sau volumul de încărcare din portbagaj.

O LINIE PUSA IN VALOARE DE DETALII PROFUNDE

La volanul modelului DS 3 CROSSBACK vei fi în centrul atenției. Cu suprafețe curbate ale caroseriei și roți de mari dimensiuni, acest SUV compact abordează un stil avantgardist puternic și, totodată, sculptural.

O SEMNATURA LUMINOASA FASCINANTA

Amplificând aspectul elegant al vehiculului, proiectoarele de ultimă generație DS MATRIX LED VISION oferă conducătorului auto un avantaj excepțional: acela de a rula în mod constant cu faza lungă fără a orbi alți participanți la trafic.

Grație unei camere video amplasate în partea superioară a parbrizului, aceste proiectoare inteligente adaptează în mod automat fasciculul de lumină în funcție de condițiile de trafic.

Proiectoarele DS MATRIX LED VISION sunt formate din 3 module LED pentru faza scurtă, precum și un modul MATRIX BEAM pentru condus. Acesta din urmă este format din 15 segmente identice și independente, care se aprind și se închid în mod progresiv, în funcție de condițiile de drum.