+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

DS 3

 

NOUA IDENTIATE DS

Noul design adoptat de DS 3 promovează partea frontală cu DS Wings, precum și tehnologia DS LED Vision.

STIL INTIMIDABIL

Acoperișul “suspendat”, caroseria vopsită în două tonuri și antena de tip aripioară de rechin se numără printre trăsăturile caracteristice de design ce evocă personalitatea inimitabilă a acestei mașini emblematice de oraș.

CAPACITATE DE PERSONALIZARE

Noul DS 3 se inspiră din lumea modei, cu nuanța caroseriei Roșu Aden, acoperisul maro Topaz, jantele din aliaj, dar și prin distincțiile și decorurile interioare.

MATERIALE ȘI RAFINAMENT

O atenție deosebită a priceperii DS este arătată prin detaliile “săpate” în pielea Napa, prin ramele geamurilor laterale, planșa de bord îmbrăcată în piele și prin decorațiunile fîcute cu ajutorul laserului la nivelul capacelor oglinzilor laterale.

EXPERIANȚA DE CONDUS

Suspensia incisivă și direcția precisă asigură un răspuns clar în toate circumstanțele, pentru un sentiment liniștitor de control și siguranță.

CELE MAI NOI TEHNOLOGII PENTRU MOTOARE ȘI CUTII DE VITEZE

Motoare pe benzină eficiente -PureTech 110 S & S (manual și automat) și emisii reduse de noxe (de la 79 g/km de CO2) grație tehnologiei diesel BlueHDi. Și noi versiuni Efficient Drive.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ

Tehnologie avansată pentru condusul în timpul zilei și în timpul nopții:

  • Tehnologia DS LED Vision, pentru o calitate excepțională a iluminării
  • Sistem Active City Brake
  • Cameră pentru marșarier și noi senzori de asistență la parcare frontală
  • Asistență la pornirea din rampă

CONECTIVITATE

Conectivitate avansată grație unui ecran tactil de 7 “, pentru confortul maxim: tehnologii Mirror Screen (acum compatibilă cu Apple CarPlay) și MyDS.

VERSATILITATE

Cinci scaune de dimensiuni mari, cel mai mare portbagaj din segmentul său (285 l), și un echilibru optim între confort și ținuta de drum, atât în oraș, cât și la drum întins.

DS 3 PERFORMANCE

Puternică și rafinată, versiunea DS 3 Performance oferă 208 CP și senzații incomparabile de condus. Designul perfecționist reprezintă la rândul său ADN-ul mărcii DS.