+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

DS 7 CROSSBACK

DESIGN CARISMATIC

Noul DS 7 CROSSBACK este primul automobil din cea de-a doua generație de modele DS Automobiles. Acest sofisticat SUV se remarcă printr-o caracteristică a părții frontale ce este instantaneu recunoscuta: DS WINGS. Din lateral, formele sculptate și estetica complicată a jantelor din aliaj subliniază dinamismul său. Create asemenea unor bijuterii, farurile DS ACTIVE LED VISION completează designul exterior.

O IMAGINE CAPTIVANTA A PARTII FRONTALE

Ai vizibilitate mai bună pe întuneric și ești în centrul atenției prin intermediul farurilor DS ACTIVE LED VISION. Aceste prind viață în momentul în care DS 7 CROSSBACK este descuiat. Astfel, tehnologia și stilul îți fac împreună viața mai sigură.

BLOCURI OPTICE SOFISTICATE IN PARTEA DIN SPATE

Inspirate de conceptul DS E-TENSE, blocurile optice spate 3D Full LED pun în evidență un motiv tridimensional ce imită solzii unei reptile. Credem că sunt o modalitate extraordinară de a accentua puterea de atracție a noului DS 7 CROSSBACK.

OBSESIA PENTRU DETALII

Contemporan și chic, interiorul noului DS 7 CROSSBACK este o expresie a priceperii pe care designerii, inginerii și artizanii noștri le-au pus în aplicare. Fiecare material și fiecare detaliu poartă dovada inspirației Haute Couture.

Cockpit-ul se remarca prin intermediul caracteristicilor sale unice: accentele “Clous de Paris” Guilloché, comenzile cu insertii de cristal, ceasul B.R.M. R180 si chiar cusatura cu margini perlate. Două ecrane de 12″ sunt contrapunctul perfect.

INSPIRATIILE DS

Pentru a celebra Capitala Franței, interiorul noului DS 7 CROSSBACK este fidel filosofiei DS în materie de personalizare.
Prin urmare, oferim patru concepte, numite Inspirațiile DS, care sunt concepute pentru a satisface gusturile și dorințele tuturor. Alege-l pe al tău.