+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

 

Dezvoltat pe o platformă nouă, CITROËN SPACETOURER este dedicat destinderii în familie sau între prieteni. Acesta oferă un spaţiu interior convivial şi modulabil, datorită scaunelor detaşabile şi culisante. Disponibil în trei variante de lungime, CITROËN SPACETOURER poate transporta până la 8 persoane.

Află mai multe detalii.

 

 

Conceput pentru a răspunde tuturor aşteptărilor profesionale, NOUL CITROËN JUMPY se distinge prin performanţe excepţionale şi design complet restilizat, bazat pe o nouă platformă, după cum o demonstrează şi partea sa frontală – hotarâtă, modernă.

Află mai multe detalii.

 

 

Spațios și confortabil, Citroën C-Elysée beneficiază de cele mai bune tehnologii Citroën, cu succes dovedit deja în competițiile auto de înaltă performanță.

Testat pe circuitele WTCC pentru a vă oferi o fiabilitate sporită în fiecare zi.

Află mai multe detalii.

NOUL CITROEN C3

 

Structura sa minimalista, tip monolit, ofera o simplitate a volumelor prezente in habitaclu. Conceputa dupa standardele programului Citroën Advanced Comfort, plansa de bord pune in evidenta o ergonomie perfecta a comenzilor si o utilizare usoara a tabletei tactile de 7”*, integrata in centrul sau.

Află mai multe detalii.