+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

HONDA JAZZ

 

Honda Jazz nu este doar o mașină de oraș, ci un automobil menit “să-l salveze” pe șofer din orice ambuteiaj. Aceasta se adaptează nevoilor conducătorului auto, iar motorul 1.3 i-VTEC care produce 102 cai putere este ideal pentru o mașină de clasă mică. Consumul mixt este de 5 litri/100 de kilometri, ceea ce îl transformă pe „muzicalul” Jazz într-un partener de drum deloc costisitor.

Află mai multe detalii.


 

HONDA CIVIC 5D

 

 

Honda are o nouă ofertă avantajoasă la modelul Honda Civic 5D. O mașină cu performanțe înalte care ține cont de nevoia de confort și acordă mereu prioritate maximă factorului de siguranță.  Indiferent care îți e destinația HONDA CIVIC 5D e un autoturism de cursă lungă.

Află mai multe detalii.


 

HONDA CIVIC SEDAN

 

Cu un ADN sportiv și cu un design modern, cea de-a 10a generație Honda Civic se adresează atât călătoriilor urbane, cât și celor extra-urbane. Liniile exterioare o transformă pe Civic Sedan într-un sedan care se face remarcat în trafic.

Află mai multe detalii.


 

Honda HR-V este, pe lângă un crossover plăcut ochiului, și un automobil foarte spațios. În raport cu ceilalți competitori, Honda HR-V dispune de o organizare perfectă a spațiului din interior prin montarea rezervorului în poziție centrală. Automobilul își poate maximiza portbagajul de la 470 la 1.026 litri.

Află mai multe detalii.


HONDA CR-V

 

Unul dintre punctele forte ale Honda CR-V este cutia de viteză automată cu 9 rapoarte, cea mai avansată din segmentul său, care funcționează excelent împreună cu dieselul biturbo de 160 CP. Progresia de la o treaptă la alta este rapidă, iar confortul se păstrează la cote ridicate.

Află mai multe detalii.