+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

Promoție valabilă până la 06.04.2018

Reducere de 20% la achizitia urmatoarelor piese de schimb, in limita stocului disponibil: FILTRE DE AER, FILTRE DE ULEI, FILTRE DE POLEN, FILTRE DE CARBURANT.

detalii

Promoție valabilă până la 31.12.2018

Pentru că vă este alături la bine și la greu, Citroën-ul dumneavoastră merită cea mai bună întreținere! Numai la concesionarii Citroën puteți beneficia de PROMOTIA CITROEN AVANTAJ, la care se aplică următoarele reduceri recomandate de preţ, în limita stocului disponibil:

detalii

Serviciul de asistență rutieră, Citroën Asistență e modalitatea promptă și eficientă prin care vă suntem alături în cazul în care aveți probleme de tipul remorcare sau depanare.

Un apel distanță pentru a interveni exact când aveți o problemă contactându-ne la:

  • telverde 0 8008 410 10, gratuit, din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă națională
  • +40 21 410 10 20, apel taxabil, apelabil și din străinatate

Serviciul de asistență Citroën funcționează în orice zi din an, inclusiv sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale, 24 de ore din 24.

detalii

Pentru a menține funcționarea optimă a CITROËN-ului dumneavoastră, este imperativă respectarea programului reviziilor prevăzut de Constructor. Numai în cadrul Rețelei Agreate Citroën aveți certitudinea realizării intervențiilor care garantează siguranța și performanța vehiculului dumneavoastră!

Reviziile CITROËN sunt compuse din operații sistematice (verificări și interventii obligatorii) și operatii complementare, în funcție de particularitățile fiecărui vehicul.

Promoție valabilă până la 5.05.2017

Pentru că vă este alături la bine și la greu, Citroën-ul dumneavoastră merită cea mai bună întreținere! Numai la concesionarii Citroën puteți beneficia de PACHETUL SCHIMB ULEI compus din ulei, filtru de ulei, garnitură buşon baie de ulei şi manopera corespunzătoare, la care se aplică următoarele reduceri recomandate de preţ, în limita stocului disponibil:

detalii

PROMOȚIE CITROEN ELEMENTE DE DISTRUBUȚIE

Promoție valabilă până la 25.08.2017

Numai la concesionarii Citroën puteți beneficia de PROMOȚIA CITROEN ELEMENTE DE DISTRUBUȚIE la care se aplică -20% REDUCERE recomandată de preţ, în limita stocului disponibil:

detalii

PROMOȚIE CITROEN FRÂNEAZĂ ÎN SIGURANȚĂ

Promoție valabilă până la 25.08.2017

La service TOP MOTOR ORADEA vă oferim cele mai bune oferte pentru că Citroën-ul dumneavoastră merită cea mai bună întreținere! Numai la concesionarii Citroën puteți beneficia de PROMOȚIA CITROEN FRÂNEAZĂ ÎN SIGURANȚĂ la care se aplică următoarele reduceri recomandate de preţ, în limita stocului disponibil:

detalii