+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

NOUL CITROËN C4

 

DESCOPERĂ NOUL CITROËN Ë-C4 – 100% ËLECTRIC ȘI NOUL C4

În 2020, Citroën își continuă ofensiva electrică cu Noul ë-C4 – 100% electric și Noul C4: o nouă etapă a designului Citroën, confort excepțional la bord și libertatea de a alege între propulsia 100% electrică, pe benzină sau Diesel.
Noul Citroën ë-C4 – 100% ëlectric și Noul C4 sunt demnii moștenitori ai celor 92 de ani de istorie a hatchback-urilor compacte Citroën. Începând cu anul 1928, 10 generații de modele hatchback s-au succedat, cu vânzări ce au atins 12,5 milioane de exemplare.

Noile Citroën ë-C4 100% ëlectric și Citroën C4 sunt disponibile pentru comandă.

Noul Citroën C4 se distinge imediat, combinând:
● Eleganța, fluiditatea și dinamismul unui hatchback compact: siluetă aerodinamică, linii rafinate și detalii grafice de identitate, noua semnătură luminoasă față și spate,
● Forța și caracterul unui SUV : roți de mari dimensiuni, proporții masive și generoase.

SUSPENSIILE CITROËN CU AMORTIZARE HIDRAULICĂ PROGRESIVĂ®

Noul C4 este echipat cu Suspensiile Citroën cu Amortizare Hidraulică Progresivă® ce asigură un confort inedit și un veritabil efect de „covor zburător” în beneficiul stării de bine la bord, al dinamismului și plăcerii la condus.

Principiul de funcționare este simplu. Suspensiile Citroën cu Amortizare Hidraulică Progresivă® adaugă două amortizoare hidraulice de o parte și de alta: unul pentru decompresie și unul pentru compresie. Suspensia funcționează în doi timpi, în funcție de solicitările drumului:
● La compresiile și decompresiile ușoare, arcul și amortizorul controlează împreună mășcările verticale, fără a solicita amortizoarele hidraulice. Senzația este aceea că mașina survolează denivelările drumului: acesta este efectul de covor zburător.
● La compresiile și decompresiile majore, arcul și amortizorul acționează împreună cu amortizoarele hidraulice, care încetinesc gradual mișcarea și împiedică opririle bruște . Amortizorul hidraulic absoarbe și disipează energia stocată. Dispare astfel fenomenul de balansare, iar pasagerii sunt perfect izolați de imperfecțiunile drumului.

SCAUNE ADVANCED COMFORT

O inovație exclusivă a mărcii Citroën, scaunele Advanced Comfort integrează:
● O spumă groasă de 15mm la suprafață, ce asigură o bună susținere încă de la primul contact,
● O spumă densă ce oferă un confort optim: o mai bună filtrare a vibrațiilor, fără tasare și longevitate.

PLAFON PANORAMIC VITRAT DE MARI DIMENSIUNI

Noul Citroën C4 oferă un plafon panoramic vitrat de mari dimensiuni ce asigură lumină în tot habitaclul. Acesta este echipat cu un parasolar electric pentru a regla nivelul luminozității.

CONECTIVITATE

Noul Citroën ë-C4 – 100% ëlectric și Noul C4 oferă tot ce este mai bun în domeniul conectivității:
● Un ecran tactil de 10″ îți permite să configurezi vehiculul și să accesezi sistemul multimedia, precum și telefonul, sistemul de climatizare și navigația. Este mereu asociat cu recunoașterea vocală
● Connect Play, cu funcția Mirror Screen compatibilă cu Android Auto și Apple CarPlay
● Încărcare wireless pentru smartphone-uri
● Connect Assist, un serviciu de apeluri de urgență și asistență și geolocalizare, gratuit, fără abonament și disponibil 24/7 (în funcție de țară)
● Connect Nav, un sistem de navigație 3D conectat, de ultimă generație
● Citroën® ConnectedCAM: al treilea vehicul Citröen ce oferă această tehnologie, după Citroën C3 și Citroën C5 Aircross SUV

TEHNOLOGII: 20 DE SISTEME DE ASISTENȚĂ LA CONDUS

20 de tehnologii de asistență la condus menite să îmbunătățească siguranța, confortul și liniștea la bord:

● Îți ușurezi activitatea cotidiană cu ajutorul: Proximity Hands-Free Access and Start-up, Park Assist și Vision 360, Head-Up Display color, comutare automată a fazei de drum, …
● Călătorești în siguranță cu ajutorul: Highway Driver Assist – cruise control adaptiv cu funție Stop & Go, sistem de monitorizare a unghiului mort, recunoașterea extinsă a semnelor de circulație și recomandărilor de viteză, Active Safety Brake, …