+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

CITROËN C4X

Stilul ë-C4 X Electric și C4 X se bazează pe un design care îmbină silueta elegantă a unui fastback cu aspectul modern al unui SUV. C4 X și ë-C4 X Electric îți permit să alegi motorul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Motorul cu ardere interna e disponibil in versiuni pe benzina sau diesel, cu motoare de la 100 CP pana la 130 CP, cutie de viteze automata EAT8 sau manuala.

E-C4 X Electric are o autonomie de pana la 360 km conform ciclului WLTP. Motorul oferta 100kW de putere, ceea ce echivaleaza cu 136 CP. Este prevazut cu 3 moduri de rulare (Eco, Normal si Sport) pentru a debloca placerea de a conduce fara emisiile de CO2.

Design distinctiv cu semnatura asertiva Citroen in partea frontala, linie dinamica a plafonului si noile lumini distinctive spate cu LED, care evidentiaza semnatura luminii frontale.

În interiorul modelelor ë-C4 X Electric și C4 X, șoferul și pasagerii se vor bucura de o senzație de liniște sufletească, confort și spațiu de neegalat datorită experienței Citroën Advanced Comfort.