+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

CITROËN ASISTENȚĂServiciul de asistență rutieră, Citroën Asistență e modalitatea promptă și eficientă prin care vă suntem alături în cazul în care aveți probleme de tipul remorcare sau depanare.

Un apel distanță pentru a interveni exact când aveți o problemă contactându-ne la:

  • telverde 0 8008 410 10, gratuit, din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă națională
  • +40 21 410 10 20, apel taxabil, apelabil și din străinatate

Serviciul de asistență Citroën funcționează în orice zi din an, inclusiv sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale, 24 de ore din 24.

Specialiștii noștri vor interveni prompt la locul incidentului, în vederea depanării sau remorcării vehiculului dumneavoastră până la cel mai apropiat Reparator Citroën Agreat .

În plus vi se acordă ca servicii adiționale:

  • un vehicul de înlocuire pentru o perioadă de maximum 4 zile (dacă efectuarea reparației implică imobilizarea vehiculului dumneavoastră pentru mai mult de o zi)
  • în cazul în care vă aflați la mai mult de 100 km de domiciliu, șoferului mașinii cât și celorlalți pasageri, li se mai poate oferi doar unul din serviciile de mai jos:
    • asigurarea transportului până la domiciliul acestora + transportul unei singure persoane în vederea recuperării autovehiculului.
    • cazarea în localitatea unde se găsește service-ul care a asigurat intervenția, pentru maximum 3 nopți + transportul unei singure persoane în vederea recuperării autovehiculului.

*pentru vehiculele imobilizate din cauza unor incidente acoperite de garanția contractuală, prestațiile oferite prin intermediul Citroën Asistență sunt gratuite.