+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

MARCA OPEL

Noul Corsa


Redăm plăcerea de a conduce! Alege între benzină, hibrid și 100% electric.

 

Noul Opel Corsa combină plăcerea de a conduce în fiecare zi cu un design câștigător, tehnologie de autovehicul de clasă mare și opțiuni eficiente de propulsie – ca să te impresioneze în fiecare călătorie!


Noul Corsa Electric


Redă plăcerea de a conduce!

 

Noul Opel Corsa Electric combină designul atrăgător, tehnologia mașinilor de clasă superioară și motorizare electrică pregătită pentru viitor, pentru o experiență zilnică de condus care îți va aduce garantat zâmbetul pe buze!


Noul Opel Astra

Noua generație Opel Astra pură și îndrăzneață este aici
Ingineria de precizie proiectată și produsă în Germania înseamnă că obții tot ce este mai bun din toate. Nu este nevoie să faci compromisuri pentru a obține o călătorie palpitantă zi de zi, aspect elegant, costuri reduse de rulare și tehnologie inovatoare..O gamă dinamică de motoare turbo cu frecare redusă pe benzină și diesel de înaltă eficiență

Noul Opel Astra Plug-in Hybrid

Mergi pe propriul drum cu noul model Astra Plug-In Hybrid
Primul plug-in hibrid compact electric de la Opel proiectat, conceput și construit în întregime în Germania. Experimentează un plăcerea condusului zilnic, cu stil puternic și tehnologie de top. Descoperă Panoul Pure Panel® complet digital de generație viitoare, cu ecrane late și comenzi intuitive. 

Noul Opel Astra GSe

Noul Opel Astra Grand Sport electric (GSe) este un Astra diferit de oricare altul. Un vehicul sport pentru senzații maxime cu emisii scăzute, Astra GSe este construit cu pasiune și precizie. Designul îndrăzneț și pur se combină cu puterea hibridă și eficiența pentru o experiență fantastică de conducere. O rulare dusă la nivelul următor!


Noul Opel Astra Sports Tourer

Faceți loc pentru noua generație Opel Astra Sports Tourer. Poți alege dintre versiunea pe benzină, diesel sau 100% electrică. Online sau în showroom.

Noul Opel Astra Sports Tourer GSe

Noul Opel Astra Sports Tourer GSe înseamnă plăcerea pură la condus dusă la nivelul următor. Inginerie germană, reglaje sport și accelerație puternică, fără niciun fel de compromisuri asupra emisiilor sau mediului. Dinamic și în același timp versatil, noul Opel Astra Sports Tourer GSe oferă un design german îndrăzneț și pur atât la interior, cât și la exterior.  

Noul Opel Astra Electric

 

Bun venit venit în cel mai pur model Astra pe care l-am făcut vreodată. Admiră aspectul îndrăzneț și stilul high-tech și musculos al noului Opel Astra care este acum 100% pur electric. Disponibil atât ca hatchback sportiv, cât și ca Sports Tourer versatil.

Crossland

E loc pentru toți și toate într-un SUV confortabil, gata echipat. Design sofisticat, dotări practice: scaune față încălzite, faruri și ștergătoare automate, vopsea metalizată

Grandland

Aceasta este următoarea generație de SUV. Acesta este noul Opel Grandland îndrăzneț și pur, cu designul său uimitor, emblematicul element Vizor®, interior detoxificat cu panou complet digital Pure Panel®, motoare pe benzină de ultimă generație și eficiente diesel, plus funcții inovatoare precum Night Vision și faruri Intelli-Lux LED® pixel.


Noul Grandland Hybrid

Capacitate de top. Stil pur. Noul Opel Grandland Plug-In Hybrid redefinește ceea ce poate fi un SUV, prezentând un design nou uimitor, inclusiv emblematicul Vizor®, un interior detoxificat cu afișaj Pure Panel® complet digital, motor de ultimă generație de 300 CP, night vision și faruri Intelli-Lux LED® pixel

Noul Opel Grandland GSe

Bine ai venit în performanța Grand Sport electric (GSe). Opel Grandland GSe iese în evidență pe șosea cu talentul său sportiv, agilitatea, designul luxos și emisiile reduse oferite. Modelul care adoptă fața inconfundabilă a mărcii Opel este expresia energiei pure germane în mișcare. Pentru o experiență de condus dusă la nivelul următor!

Configurează modelul tău începând cu ianuarie 2023.

Mokka

Opel Mokka îți face cunoștință cu viitorul! Design sofisticat, dotări neașteptate. Prin programul Remat

Mokka-e

E mai ușor să deschizi noi drumuri când o faci la bordul unei mașini care a văzut viitorul. Revoluția electrică e aici. Opel Mokka-e prin REMAT.​