+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

 

C5X

Modelul C5 X reprezintă o combinație unică între eleganța unui hatchback, dinamismul unei mașini break și poziția ridicată a unui SUV. Disponibil în versiuni plug-in hybrid și pe benzină. Alegerea e a ta!

Habitaclul modelului C5 X oferă un adevărat sentiment de căldură, seninătate și spațiu. Volumele generoase, materialele atent alese, atenția unică la detalii și accentele practice fără precedent reprezintă o adevărată invitație la călătorie.

C5 X este echipat cu o gamă de tehnologii avansate care sporesc siguranta si confortul, pentru a face fiecare călătorie confortabilă și liniștită.

Modelul vine echipat cu motoare pe benzina de inalta performanta, eficiente, adaptate standardului Euro 6.3, in versiunile PureTech 130 Stop & Start sau PureTech 180 Stop & Start. Pentru a asigura confortul si relaxarea la volan, C5 X dispune de o cutie de viteze automata EAT8.

De-semenea, C5X vine si in versiunea Plug-In Hybrid, potrivita pentru toate drumurile zilnice, deoarece combina toate avantajele condusului 100% electric in oras, datorita motorului electric de 81,2 kW (136 CP) si autonomiei oferite de motorul pe benzina PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3 pentru calatorii mai lungi. Aceasta tehnologie are ca rezultat emisii de CO2 incepand de la 29 g/km (in ciclul WLTP). Transmisia automata electrificata e-EAT8 asigura o fluiditate remarcabila si o placere de condus inegalabila, livrand instantaneu cuplul de 360 Nm.