+40 259 407 878 relatii.clienti@topmotor.ro

CITROEN JUMPY

Electric sau diesel, descoperă Noul Citroën ë-Jumpy Electric și Citroën Jumpy. Acestea oferă aceleași caracteristici în ceea ce privește confortul, spațiul interior și capacitatea de încărcare.

Citroën Jumpy este disponibil cu mai multe pachete, cum ar fi pachetul Driver, disponibil în variantele M și XL, conceput pentru călătorii lungi, și pachetul Cityvan pentru profesioniștii care își desfășoară activitățile în oraș.

Citroën Jumpy este partenerul tău de zi cu zi, dispunând de multe caracteristici care îți asigură confortul, cum ar fi Moduwork, un sistem de ridicare a scaunului pasagerului care permite transportarea obiectelor lungi. Cu versiunile extinse de cabină, nu este nevoie să alegi între transportul de persoane și de marfă.

Scaunele față ale modelului Citroën Jumpy au fost proiectate ergonomic pentru a oferi o poziție de condus ridicată, asigurând o vedere excelentă asupra drumului. Furgonul are un confort de neegalat la condus datorită trenului de rulare lin și a suspensiei optimizată pentru confort. Ușile culisante cu sistem de deschidere fără mâini (hands-free) îți fac viața mult mai ușoară. În plus, habitaclul dispune de o măsuță de scris și un suport util pentru tablete de până la 11″.

Toate sistemele de asistență pentru condus sunt disponibile pe Citroën Jumpy pentru a-ți face călătoriile zilnice mai sigure.

Citroën Jumpy îți oferă o gamă de servicii conectate utile, care-ți permit să te bucuri de călătoriile tale. Găsești, de asemenea, toate serviciile oferite de Free2move pentru a-ți optimiza flota de vehicule.